sagahoglund

Sol, vind, vatten och torkade jordgubbar

Publicerad 2012-04-27 18:19:40 i Allmänt,

Min kära Jacqueline kom hit för ett tag sen, och vi har suttit på bryggan ett tag för att komma ikapp livet lite.
Fick också smärre skavsår av mina fina skor, och gjorde premiär för att gå semi-barfota!
Och det senaste tillskottet på min vägg! Min nya ögonsten. En tröja med Tyler, The Creator. My babe.

Ett fel närmare rätt

Publicerad 2012-04-25 20:49:56 i Allmänt,

Idag släpptes nya artister till Siesta festivalen, som jag, Linn och förhoppningsvis Fanny ska på! Gladast är jag över att Fritiof och Pikanen släpptes! Älskar deras låt "Slussen 23:15". Gick hem från skolan idag pga diverse krämpor och förkylning. Så idag, efter lunch då, så har jag vässat alla fina blyertspennor, läst ut första muminboken och kollat på den andra Sherlock Holmes-filmen med far, som också var hemma idag. Finfint!
Har kommit fram till att valborg ska spenderas med Emma i både Uppsala och förhoppningsvis Stockholm. Det kommer bli riktigt fint! Vi ska också hitta balskor åt henne på söndag, men jag är så lycklig som slipper den jakten, eftersom Emma och jag har åker till Cypern dagen innnan min bal! Är så grymt taggad att det finns knappt.
Och som utfyllnad så bjuder jag på lite Stockholmsutsikt!

Världens snuskigaste man

Publicerad 2012-04-22 00:33:22 i Allmänt,

Nu var det ett tag sen! I torsdags såg jag Kristian Anttila på Kafé 44 med Maja och Carl, och vi träffade på trevliga människor där som heter Nikki och Torsten. Spelningen var jättefin, det var ren lycka att få se finaste Kristian på scen, svettig och sliten, precis som vi gillar honom. Efteråt tog vi lite bilder, fick en ryggsäcks och skiva signerad. Lyckad kväll till tusen!
Igår kväll sov jag hos Emma och vi var vakt åt deras nya valp, Flinga. Så söt att man inte vet var man ska ta vägen. Ikväll träffade jag Petra, Alex, Karim och Leo för bio, American Pie blev det! Det var också kulturnatt, och vi gick omkring och lyssnade på musiken som kom från alla hörn! Senare mötte vi upp Michaela och Alexandra och nu sitter jag och Alexandra hemma hos mig. Mysigtmysigt!

Walk it off

Publicerad 2012-04-17 20:50:39 i Allmänt,

Har haft en minifredag med Maja i stan idag, då vi slutade redan vid ett! Vi tog första bästa buss in till stan för att kolla hur det går för körsbärsträden i Kungsan, fota söta par på parkbänkar och för att bara umgås. Vädret blev hur fint som helst, trots utlovat regn!
Köpte även årets världsfina majblomma av en jättesöt liten tjej.
Står stadigt och bra, eller?
Helt okej jobb?
Och en väldans fin båt!
Lekte lite paparazzi i slutet av dagen. Vi träffade på Karim, Alex och Emil och tog en finfin runda på söder.
Ciao!

-Nej, jag tror att jag faktiskt promenerar hem.

Publicerad 2012-04-16 16:52:00 i Allmänt,

Ungefär så kände jag idag. Sprang en vända med Maja på sista lektionen, är så trött i benen <3
Igår var jag inne i stan med Carl och Maja för lite fotografering, och vi hann täcka en ganska stor del av Stockholm.
Och _såhär_ glad var Maja!
Slüssen! Och faktiskt en liten Carl i bakgrunden, såg faktiskt inte honom förrän jag laddade upp bilden!
Världens läskigaste viking.
.
...och Carl hittade världsfin utsikt över le huvudstad. Bilderna är alldeles för ljusa, men jag är lite anti redigering.
...och så avslutar vi med Münchenbryggeriet!

Holocene

Publicerad 2012-04-12 23:52:33 i Allmänt,

Idag blev det ytterligare en kväll på ikea med samma fina människor som häromdagen, idag i Knugens Kurva dock. Finfint! Många och långa diskussioner om Alexander Kyckling, ni vet han som är mästare i cykling?

Om allt blir som planerat imorgon så kommer Jakkie på snabbvisit i skolan, och sen kommer Emma och sover hos mig. Topp va?

Let's dance to Joy Division!

Publicerad 2012-04-11 23:45:17 i Allmänt,

Igår hade jag en superkväll med Petra, Leo, Alex och Karim i Stockholm och Barkarby. Vi gick både till Ikea och Bauhaus i brist på annat och köpte bonzaiträd, spelade fotbollsspel och provade hängmattor, mysigt värre! Idag har jag mött upp Petra i stan och dessutom köpt världens finaste converse på Beyond Retro! Jag har precis sytt in hennes tröja, fållat dess ärmar, lagat mina jeans och färgat mina toppar turkosa, tänk, vad man hinner med på en onsdag!

Godmorgon!

Publicerad 2012-04-08 16:54:18 i Allmänt,

Vaknade nyss, med sol och måsskrin utanför fönstret. Helt okej sätt att starta "morgonen" på!
Igår var det påskfirande med släkten hos mormor, och jag tänkte bara slänga upp lite bilder därifrån.
Och så måste jag ju lägga upp några av bilderna från middagen Jakkie ordnade. Hon bjöd på mat, dryck och annat gott. Jag som alltid har varit anti OnePiece kunde ju inte neka när Jakkie erbjöd mig att prova hennes, och jisses så skön den var.
Nu ska jag bläddra igenom min nya fototidning och lära mig en massa nya fina knep!

Polen

Publicerad 2012-04-01 22:59:59 i Allmänt,

Kör en nystart med ett enklare bloggnamn!
Har spenderat senaste veckan i Polen för att besöka Auschwitz och Birkenau. Det var en extremt skakande resa, och jag fortfarande inte tagit in allt.
Den sista dagen åkte vi till Krakow för att se dem judiska kvarteren, den äldsta synagogan och gamla stan! Krakow var en väldigt vacker stad, med väldigt trevliga människor. Man såg tydliga spår från äldre konflikter, men det sätter en "charmig" print på staden. Ett värt resmål!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela