sagahoglund

Sådant som inte händer så ofta...

Publicerad 2012-09-26 01:15:26 i

Jag har blivit kär i ett klädesplagg! En underbar kavaj från HM. Kände att jag behövde något nytt till både helgen och garderoben. Ska nämligen till bokmässan i Göteborg med min kära mor och kolla på både böcker och seminarier!

Myrorna

Publicerad 2012-09-13 23:49:07 i Allmänt,

Konstaterade att min garderob ekar ganska tom, så jag och Matilda tog en sväng till Myrorna.
 
Bara jag kan gå in i en affär för att leta efter kläder och komma ut med en brödrost...
 
 
Riktigt vacker är den! Det första mamma kommer med är att gammelfarmor hade en likadan. Blir alldeles varm i hjärtat av sådana fina gamla saker. Åh.

Barnens håla

Publicerad 2012-09-11 17:01:40 i Allmänt,

Hade två världsfina dagar på Barnens Ö med alla ettor på KSG, två samhällsklasser och två estetklasser.
Det var massor av aktiviteter osv, men det var helt enkelt bäst att bara vara med klassen. Vi trängde ihop oss i ett litet rum och pratade natten igenom, när den var slut så delade nästan alla sängar så att vi fick plats i samma stuga. Helgen spenderade jag i Norrköping, det var fint som fan.
Samarbetsövning
CG!
Matilda och Josefin tyckte att det här med gungor var kul.
Sverre, Andrea, Matilda, Josefin och jag. Shoopdawoop!
Rektor, matte- och idrottslärare

Jag vet inte vad jag gör

Publicerad 2012-09-03 22:23:20 i Allmänt,

Idag har inte varit någon bra dag alls. Sov tre timmar inatt, försov mig en timme och kom nästan sent. Somnade på en föreläsning som faktiskt var intressant, köttade sönder på gymmet med Matilda och däckade på bussen. Har bara varit sliten och nere idag.
 
Ska lägga mig närsom och hoppas på en lite finare dag imorgon, annat vore ohemult. Har lite skola jag inte vill ta tag i, såsom att läsa lasermannen, som jag förvisso redan läst, och skriva en text på spanska. Spanskatexten har jag gjort så många gånger förut och den borde vara så otroligt simpel för mig att skriva, jag förstår inte varför det ska kännas så himla svårt, uhh. Jag saknar Daniel, jag vill sova och jag vill ha vatten. Vissa saker går att göra åt nu, andra inte. Det är nästan pinsamt hur mycket man vill ha. I-landsproblem ftw yao!
 
Bjuder på en väldigt fin tumblrbild också.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela